BURSA / GÜRSU - GÜRSU TOKİ İLKOKULU

Ara

"Millî Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, canlı yayında gündeme dair açıklamalarda bulundu, soruları yanıtladı. "

Ara

Millî Eğitim Bakanı Ziya Selçuk ile Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, çevrim içi olarak düzenlenen "UNESCO'nun 75. ve UNESCO Türkiye Millî Komisyonu'nun 70. Kuruluş Yıl Dönümünde Beşinci Büyük Buluşma Programı"na katıldı.

Ara

"Millî Eğitim Bakanlığı, öğrenci başarısını artıran en etkili ve en kolay yöntem olan "geri bildirim"e ilişkin öğretmenlere özel bir el kitabı hazırladı. El kitabında, "geri bildirimin önemi", "geri bildirim verilirken nelere dikkat edilmesi gerektiği" gibi akla gelebilecek her türlü soruya bilimsel araştırmalar ışığında, örneklerle yanıt veriliyor. "

Ara

Kasım ayı dynEd başarı tablomuz. Öğrencilerimizi tebrik ederiz.

Ara

"Millî Eğitim Bakanlığı, ilkokul 3 ve 4. sınıf öğrencilerinin Türkçe dinleme, okuma, konuşma ve yazma becerilerini geliştirmek için eğlenceli bir kitap hazırladı."

Kas

ÖĞRETMENLER GÜNÜMÜZ KUTLU OLSUN.PROGRAMI HAZIRLAYAN ÖĞRENCİLERİMİZE VE ÖĞRETMENLERİMİZE TEŞEKKÜR EDERİZ.

Kas